Et lille digt til en dejlig fredag

Christian de Groot-Poulsen er digter. Han er faktisk ret dygtig, og skriver til både den højre og venstre hjernehalvdel. Jeg synes ikke I skulle snydes for ham, så jeg har fået lov til at trykke to digte af ham her på bloggen.

Og inden du tænker “Som om jeg gider læse digte, er du ikke blevet lidt fin på den på det sidste?” Så lover jeg, at de er mere end et øjeblik af dit liv værd.

Forresten overvejer du måske, hvad jeg går og laver. Lige nu er jeg i jydelandet og hygger hos forældrene, inden jeg i morgen skal sidde og svede i evigheder på journalisthøjskolen. Hold nu da op det bliver vildt!

 

Kærlighedsdigt

Dine lokker presser

så hårdt mod mit ansigt

 

at fibre glider ud og

rammer gulvet som mursten

 

fotografier gror frem

 

dine læber krammer

min armhule

 

aldrig har din rødmen

været grønnere

 

end nu.

 

TIL N

VORES GLÆDE

ER COMPUTERUDSTOPPEDE DYR

MED KÆRLIGHEDSREPLIKKER I DREVET

VORES KYS ER EN FILDELING AF SAVL

VIRUSSEN ET TIDLIGERE OS

FRA DENGANG FORELSKELSEN

VAR MULDVARPESKUD I VORES KROPPE

DIN KØNSLUGT

MØBLEREDE MIN NÆSE

TIL FABRIKKER FOR NYDELSE

NU ER PRODUKTIONEN GÅET I STÅ

FOR ANDET END FORKØLELSE

VORES KRAM ER LAGT PÅ USBNØGLER

OG DELES UD TIL VENINDER OG VENNER

MEN SELV DE ANER IKKE

AT EN DELFIN FINDES

I VORES KABLER

MED HJERNE FINNE OG HUD.