hvor har du været 2

Nå men så var det, at jeg var i radioen i onsdags. Det gik faktisk rigtigt godt… tror jeg. Det kan høres her, og er afsnittet fra 18. April.

Bagefter drønede jeg ned for at møde idolet, Lasse Jensen. Det skulle foregå på Information, og da jeg kom ind ad døren, sad Hr. Jensen og drak kaffe med min underviser. Det hjalp på stemningen, og den der akavede introduktion, som man godt kan frygte (som jeg i hvert fald frygter) blev knapt så akavet, fordi der meget hurtigt gik halvlukke klassisk jensensk humor i den. WIN!

Hvis du ikke ved hvad Lasse Jensen er, så er det helt ok. Jeg tror man skal være dybt forelsket i medier og kommunikation og journalistik for at vide det. Men Hr. Jensen er tidligere USA-korrespondent for DR, og senere chef for TV-Avisen. Han har været journalist siden han var 17 og er nu vært for radioprogrammet Mennesker og Medier, som bliver sendt på P1.

Og jeg fik sgu hele 45 minutter sammen med manden! Og han fortalte og stillede spørgsmål og fortalte noget mere og besvarede endnu flere spørgsmål, end jeg nogensinde havde haft tænkt mig at stille.

MEN!

Da jeg så gik ud fra kontoret, skete der noget fantastisk. Manden giver mig hånden inden han lukker mig ud ad bagudgangen til Information, og siger

”Jeg vil gerne læse det, når du er færdig.”

Det eneste, jeg kan tænke er WOW!!!!!!! Nu skal det sgu sidde i skabet!

Nå, men så tog jeg til Udkanten. I bussen skulle jeg have skrevet blog transskriberet interview. I stedet mødte jeg Søde Allan, der er pendler. Vi er begge tidligere gymnaster, kommer fra Jydelandet og læser på universitetet. Så et godt bus-venskab var skabt.

Det endte med, at Søde Allan og jeg fulgtes og efter tre timers faktisk ret dyb samtale, var man næsten nødt til at give manden et knus. Så sød. Og pæn… skulle have taget et billede.

Tog til Udkanten, spiste med forældrene, gik kold, stod op, gik til frisør i Udkanten (MAND HVOR ER DET BILLIGT!), læste, læste læste, gik kold, stod på, gik til optagelsesprøve – totalt apatisk tilstand, Kom hjem, drak rødvin og fandt ud af, at jeg havde 45 rigtige i videnstesten!!!!! YES! YIHAAAA! Faldt sgu næsten ned fra stolen.

Mandag, tog Aase (min mor) og jeg i Salling for at shoppe. Fik både fancy ny lædertaske og nye, flotte sko. Så fine. Se bare.

Tog så hjem til Østerbro. Rick n’ Roll hjælper en veninde med at flytte så er alene hjemme.

Og så kunne man jo bruge aftenen på endelig at få læst denne her, som, jeg ved godt det er for dårligt, jeg aldrig har fået læst.

Eller skrive opgave. Eller gøre noget ved dette her

Men endte i stedet sådan her (indsæt selv “pling-lyde”)

Ups!

Har forresten lige hørt, at ligegyldigt hvor vi er, er der en edderkop inden for to meters radius. GYS. I det mindste, har man ikke lige så store kvaler som Knirke, som er så sej!