Alt muligt andet end fornuft

Jeg skriver stadig eksamensopgave, og jeg lover, at det kommer I nok til at høre mere piv over. Lige nu, vil jeg bare fortælle, at jeg slet slet slet slet slet ikke kan koncentrere mig.

I stedet er dagen gået med at spille Rumble på min telefon. I know, lortespil. Optager alt for meget tid, og er meget infantilt. Især når man som mig, bliver super lykkelig, når den kan stave til fisse. Undskyld. Mens jeg har bekymret mig over den satans prøve i lørdags, og at der kommer svar fra Odense i morgen. Nu skal det bare være uge 20, så jeg også kan få svar fra Århus. GUD HVOR ER JEG NERVØS!!! Men fik 45 rigtige i videnstesten. Er der nogen, der kan fortælle mig om det er meget? Og fik 58 ud af 65 point i sprogtesten… det må være fint nok. Jeg ved det ikke. Vil bare gerne ind!!!

Tænk sig at fisse kun giver 56 point

Og så ville jeg SÅ gerne fortælle, at jeg var ude at løbe og lavede super lækker mad til aftensmad, men sandheden er jo, at jeg kun lige har cyklet til amager for at arbejde, og hjem igen, og efter det har jeg faktisk ikke forladt sofaen for andet end at spise slik. Ups.

Til gengæld, har jeg nok forsøgt at læse radio- og fjernsynslovens §10 tretten gange. Og tænkt på den kære Lasse Jensen, der sagde, at den var formuleret så bredt, at det passer ind på alt. Tror måske manden har ret. Men for mig er public service altså ikke tv3-agtigt tv, så vil meget gerne have, at de fjerner det der stiletter i junglen-agtige lort, de har gang i.

Det der med at læse paragraffen gik til gengæld ikke så godt, og efter at have kigget på et tomt worddokument i et par timer, måtte jeg give op. Håber bare, at der er lidt mere go i mig i morgen.

Til gengæld fik jeg endelig styr på det der pinterest. Ikke noget dårligt værktøj, og efter at have pinnet StineStregen fik jeg 3 nye followers. Tænker bare lidt, om det ikke er tosser, siden alt på pinterest foregår på engelsk. Men det kan jo være, at der er nogle danske hoveder der inde, som nu også får glæden ved hendes fantastiske blog.

Jeg fikk også kigget på alle mine andre yndlingsblogs. Men det eneste sted der var sket noget, var hos Jacobine, men Pitzner, som hun reklamerer for, siger mig bare ikke så meget.

Så nu, efter en dag hvor jeg har lavet ABSOLUT INTET, vil jeg drikke nogle flere skinny bitches og komme over, at denne her dag nok kan betegnes som spildt.