I udkant med Business-Paw

Jeg har en bror. Faktisk har jeg to, men i dag skal det handle om den ene.

Jeg kalder ham Paw eller Bror, men vores “en jeg kender”, kalder ham Business-Paw, og det dækker nok meget bedre end Bror.

Business-Paw er nemlig ingeniør, og så kan man lave store penge. Man kan også vælge at flytte til England og lave store penge. Business-Paw har valgt det sidste. Således bor han, så vidt den knapt så oplyste lillesøster forstår, i et hus i Harwich, har egen bil og arbejder en hel masse for et firma, der laver, ikke vindmøller, men logistik for vindmøller. Altså noget med, hvordan man får sejlet tingene derud og sådan noget. Men I må lige rette mig, hvis jeg tager fejl. Faktisk kan jeg nærmest lige nu se Business-Paw tage sig til hovedet og udbryde

“NEJ! Hvor er du dum. hører du slet ikke efter?” Men så er det jo godt at Business-Paw er i England og jeg er i København, og han kun kan skælde mig ud over skype.

Men Business-Paw og jeg har faktisk den sidste uge været på tur sammen. Noget vi for det første ikke har været – andet end den obligatoriske bilferie med forældrene – og noget vi, for det andet, absolut må gøre igen.

Årsagen var, at kusinens søn skulle konfirmeres. Den slags kan ikke foregå langt nok fra København, så derfor var gildet sat til at foregå i Villerslev (det er vidst i Thy). Det har muligvis noget at gøre med at kusinen og dennes børn bor der oppe.

Business-Paw kom selvfølgelig alt for sent. Men det var på den der, mit liv er så travlt, men jeg finder lige et par timer til jer i min travle kalender – agtige måde – så det var egentlig ok, og lidt flabet.

Efter familietræffet, fulgtes jeg så med Business-Paw tilbage til civilisationen. Det foregik i lejet bil og med det store grineflip på – Og ikke kun fordi Business-Paw pludseligt efter enormt upassende sætning sagde ‘Ej, du er ikke sjov, at lave din mor-jokes på’. Vi har forsøgt at forevige hvorfor vi grinte i billeder. Måske I også forstår det.

Meget hævede fødder efter stavren rundt i meget høje stiletter. Og der ud over også beviset for, at der findes andre biler i Udkant, end dem man lejer, når man skal der ud.

Jeg er en gang blevet spurgt hvad en x-bus er. Det er sådan en her. En rutebil, der ikke stopper alle mulige steder. BEMÆRK forresten ordet bag på bussen, hvad i al verden er ‘Selvforstånyelse’?

Spottet på rasteplads nær Viborg. ‘Der mangler noget D-E-R!’. Business-Paw er forresten ikke så skaldet, som han ser ud, det er bare fordi, vi får lyst hår i toppen om sommeren.

Spottet på samme rasteplads. Hvem er det, der tænker, denne her vej, fører hen til ‘Kaptajn Undalls Vej’, lad os kalde den ‘Til Kaptajne Undalls Vej’? Og hvem er forresten Kaptajn Undall? #Udkanteneretmysterium!

Vi kørte ind i den UTROLIGT MIKROSKOPISKE by Dommerby. Fandt der et skilt mod Dommerby Ø og tænkte, hva dælen, er det der, de gemmer bebyggelsen?

Det var så, hvad der var i Dommerby Ø. To lader og et hus.

Til gengæld, drak vi os vældigt fulde om aftenen, efter vi havde fundet to camperende piger i Business-Paws soveværelse – meget sært.