Jeg kom ind!!!

Jamen den er godt nok. Jeg har fået en mail fra Journalisthøjskolen i Århus, og de vil åbenbart gerne have mig.

Så åbenbart er den optagelsesprøve, jeg lagde op her, sådan man skal barbere den ged.

Var ellers sikker på, at de ville kalde mig til samtale og så sende mig et pænt,tak, men nej tak.

Jeg selv er lidt uforstående for konceptet. Tror ikke helt det er sevet ind endnu. Tror ikke helt på at det virkeligt passer. Jeg mener, hvorfor skulle de vælge mig? Jeg er ikke så god til særligt mange ting, og alligevel mener de åbenbart, at jeg er bedre end 1300 andre.

Min Facebook oversvømmer med kommentarer og lykønskninger, og jeg føler mig utroligt elsket af alle de mennesker, jeg kender. Det er jo helt vildt!

Så nu får i lige et billede af en meget glad (og nej, jeg smiler ikke sådan normalt, kun når jeg er overlykkelig), øldrikkende Ronja.

Og nej, jeg er forresten ikke fuldo – bare utroligt træt og derfor de grimme øjne.

 

Nu er min største frygt bare, at de sender mig en mail, hvori de skriver, snydt – forsinket aprilsnar eller et eller andet åndssvagt så som, hov, den blev sendt til en forkert eller vi kom da vist lige til at flette svaret til dig sammen med en andens, du skal altså ikke starte her.