I alle familier er der en stiv onkel…

…Det er der ikke i min. Vi er bare alle sammen lidt fulde.

Eller også er det mig, der er den stive onkel.

For godt nok opførte jeg mig eksemplarisk til min fars fødselsdag i går og var kun lidt irriterende, men til tidligere familiefester, er jeg blevet set med en ramme øl i hånden, fordi jeg jo ikke havde nogen anden håndtaske.

Jeg er også på et tidspunkt (også til min fars fødselsdag) dukket op klokken 15 med 2 timers søvn i kroppen og en glemt eksamen.

OK, det kræver nok en lidt større indføring (haha, hun sagde indføring) (undskyld, jeg er vist stadig lidt fuld).

Jeg var på besøg hos Maciej, som jeg kender fra gymnasiet, hans kollektiv bofællesskab. Det var noget med nogle øl, og jeg forstår ikke helt hvad der skete den nat, men i hvert fald fandt jeg mig selv siddende i en baghave klokken 11 om formiddagen med en øl i hånden, hvor jeg endnu ikke var gået i seng. Den øl blev aftenens sidste, for pludseligt slog det mig, at jeg klokken 14 skulle hente Rick n’ Roll på stationen i Århus. Ydermere kom jeg også i tanker om, at jeg klokken 13 burde stille til eksamen i København – noget jeg på daværende tidspunkt var sikker på, at jeg ville have bestået, hvis jeg var dukket op.

Ydermere kom jeg i tanker om, at jeg havde et møde i banken 13.30.

Så jeg gik bare i seng.

Da jeg endelig nåede til Udkant hen ad eftermiddagen, havde jeg endnu ikke fået tømmermænd. Så der var jo kun en løsning, og det var at holde branderten gående. Heldigvis har man i Jydelandet sådan et koncept med at køre til Tyskerlandet og hente billige øl.

Thank god for Royal Export. resten af dagen var rammen nærmest limet til min arm – igen, jeg havde jo alligevel ikke nogen håndtaske.