Fedo…

I går aftes mødtes jeg med min skrivegruppe fra kulturformidling for at fejre at jeg var kommet ind på journalisthøjskolen, og fordi det er skide længe siden, at vi alle sammen har set hinanden. Det var skide hyggeligt – altså bortset fra at jeg er totalt nederen at være sammen med lige for tiden

Det er jo sådan, at jeg er holdt op med at ryge. Det er ikke dejligt, og jeg er næsten tilfreds med situationen. Tre uger nu.

Og jeg er hverken hidsig eller sur. Jeg har ikke koncentrationsbesvær, og jeg synes faktisk, at røg lugter noget så forfærdeligt. Næh problemet er, at jeg har taget på, og åbenbart bliver ved med at tage på. Således kunne jeg har til morgen konstatere, at efter 21 dage uden cigaretter har jeg taget 4 KILO på!!!! HVAD FANDEN SKER DER!

Og eftersom at min bedste veninde skal giftes om 4 uger, og jeg havde planlag,t at veje 3 kilo mindre end jeg gjorde, da jeg stoppede med at ryge, skal jeg altså nå at tabe mig 7 kilo på 4 uger (ABSOLUT IKKE MULIGT, OG NEJ, JEG HAR IKKE TÆNKT MIG AT PRØVE!)

Og jeg brokker mig. Jeg brokker mig hele tiden. Hver gang jeg ser et spejl, stiller jeg mig foran det og trækker maven ind og puster ud igen. Prøv da lige at være dum at se på kælling!

Så nu er det så besluttet, at fra i morgen af, står den på mindst en times træning om dagen, hvis det på nogen måde, skal være muligt at komme ned i min brudepigekjole OM 4 UGER!!!

I går endte med, at pigerne lavede en håndoprækning, der viste, at jeg skulle lukke røven med min selvdestruktive pis.

Btw, undskyld piger, at jeg brokker mig. Lover at stoppe snart.