”Jeg er jo ikke hollywoodstjerne endnu”

Sådan skrev jeg en gang til en gæsteblog ovre på brokbloggen, og så gik jeg og undrede mig – hvornår kom den på?

HEP!

Det er den nu! Så kig her!

Det er min ven Ulle-Bulle (det hader han, at jeg kalder ham – derfor kalder jeg ham det), som har bloggen. Han har også et morgenprogram på uniradio, som hedder morgenbrok.

Forresten kan jeg fortælle, at jeg fik dette her fantastiske brev i går

 

Det er en meget mærkelig oplevelse for mig at kunne vælge og vrage. Men jeg har altid været sikker på, at hvis jeg kom ind i Århus, så var det der jeg ville gå. Business Paw har endda sagt, at jeg må bo billigt i hans lejlighed, og en gammel ven, siger, at jeg måske også kan få et arbejde.

Hold da op, favre nye verden, hvor ting bare klapper.

Ellers nyder jeg bare solen. Håber du gør det samme.