Hvornår skete det lige?

Ja jeg spørger bare. Hvornår i alverden blev dette her en fotoblog? Det tror jeg i hvert fald selv, at det er, når jeg er ude i verden.

Derfor får I her, årests højeste Øl Bong

Apropros bong, se lige hvem der har lavet denne her fond:

Og sådan her ser det ud, når man endelig kommer ud af Netto og finder ud af, at man mangler at købe mælk:

Efter fuldendt tur i Netto, skulle jeg lige lege jyde og læse JP, hvor jeg fandt denne her overskrift. Tror da vist nok lige, at vi har modbevist det sammen med Business-Paw

Men jeg gik jo ud og handlede af en grund, så bagefter lavede jeg frikadeller. Mit problem med at lave frikadeller, er at jeg har utroligt svært ved at begrænse mig – noget det passer utroligt godt med at være kærester med Rick n’ Roll, der elsker frikadeller næsten lige så højt som oksefilet fra Irma – hans egne ord. Bemærk at der ikke stod flæskesteg – så meget brun sovs og kartofler er vi altså ikke.

Skulle du være interesseret, kan jeg bekræfte – Ja det er 4 forskellige frikadelle farser og det blev til 150 frikadeller.

Forresten har solen jo skinnet siden sidst jeg opdaterede, og se hvor pæn man bliver af solskin

Solbrillerne døde ca tre timer senere i min ven Peters bil på vej til Forlev.