Gaffa Gaffa Gaffa Gaffa Gaffa Gaffa Gaffa Gaffa

Jeg har et eller andet med Gaffatape, eller Duct tape, som det egentlig hedder, Gaffa er jo bare en producent. Men altså måske bunder det i at jeg er spejder , det gør det nok, eller måske bunder det i min kærlighed til ting, som kan holde til alt – ligesom Karen, min cykel, den kan også holde til næsten alt.

Men ja, jeg er vild med Gaffa.

Derfor vil man også, til den dag, jeg dør, kunne høre mig fortælle, om den gang, vi reparerede en gryde, af den slags man bruger til at lave mad over bål, med Gaffa, og brugte den i en uge, og den holdt – True story. Tror jeg nok.

Man vil også kunne høre mig fortælle, hvor fantalastisk et materiale det er til at reparere telte og luftmadrasser. Jeg husker, hvordan vi en gang stod med cykellapper og forsøgte at lappe huller i teltet – mand hvor skulle vi bare have tænkt os om.

Derfor har jeg også gang i at planlægge at lave et projekt på Forlev, hvor man KUN skal lave ting af Gaffa.

Man kan for eksempel lave sådan en her.

Eller lave sådan noget her – nok bare ikke med en bil, men noget andet meget tungt og stort.

Jeg er sikker på, at det nok også vil ende sådan her.

Eller sådan her.