Welcome to America

Jeg var sammen med Bruden og hendes Maid of Honour i går, da vi over noget vin kom til at se den ene youtube-video efter den anden. På et tidspunkt, kom vi forbi denne her, og det er ærlig talt det sjoveste jeg nogensinde har set!

Den er lavet af nogle fyre, som tager nyhedsklip og laver dem om. De kalder sig The Gregory Brothers, og videoen ovenfor er lavet på baggrund af et interview, der blev lavet efter et røveri. Originalvideoen er forresten også UFATTELIGT morsom! Så den får I her:

Den er forresten fra Kansas City.

Men de har selvfølgelig lavet mere. Nu får I lige originalen først, og hvis ikke I forstår hvad han siger, er det ok, for han er totalt Ghetto og fra Atlanta. Men han har fundet en voldtægtsforbryder i sin søsters seng og er nu lokal helt.

Han har siden fået et tvshow – som Pete sagde i går, “Welcome to America”. Dette her er i sandhed et sært land. Men heldigvis har drengene med den fede “Backing-up video” også lavet denne her: