Sko og Cup of Doom

Jeg lovede jo i går, at fortælle om de der sko i dag.

Det hele startede med, at min veninde Mette, som har det flotteste tøj og de flotteste sko, fortalte, at hun havde tre par Lita.

Er det ikke flotte?

Da jeg ankom til USA, bestilte jeg et par hos Urban Outfitters. Jeg MÅTTE eje dem, og var sågar villig til at vente på dem, (siden jeg havde været i en hel del forretninger, som ikke havde dem).

Så jeg bestilte dem, og modtog efter 5 dage, en størrelse 6, som jo altså er alt for lille.

Jeg måtte ind omkring Boston med dem, og de tog dem tilbage og lovede at sætte pengene retur på min konto. Jeg fik så ikke alle pengene tilbage. IDIOTER. Urban Outfitters mener nemlig, at dollaren stor i 6.5, mens de tilbagebetaler med kurs 5.9. SPADER!

Jeg havde sådan set også bestilt dem igen i min egen størrelse, men de er endnu ikke blevet sendt (og jeg har altså betalt 25 $ for at få dem leveret ekstra hurtig). Så nu er jeg vred og har afbestilt.

I stedet har jeg købt alle de her flotte sko!

 

 

 

Jeg rammer Roskilde festival onsdag. Da har jeg nemlig både pakket ud, vasket tøj og sovet ud tror jeg.

Noget af det, jeg desværre går glip af, er den fantastiske og absolut utrolige Ølbowling Cup of Doom! Det er intet mindre end et heldagsevent i lejren ‘Camp Ibrahim’, hvor der spilles ølbowling på flere baner. Der er 16 hold tilmeldt og bingo for publikum. Det er skam ikke småting dette her.

Hvis jeg selv var der, ville jeg absolut kigge forbi. Se nærmere på det her.