Roskildesyge

Nu har jeg åbnet og lukket kontrolpanelet 14 gange siden jeg sad i Logan Airport og ventede på at Air Canada skulle flyve mig til Montreal, for derefter at flyve mig til Brussel(som lugtede utroligt meget af sved), så jeg endelig igen kunne sætte fødderne på dansk jord igen.

– Men hvorfor har du ikke bare skrevet noget?

Tjoo, nok fordi jeg den sidste uge, har fået så mange indtryk, at det simpelthen har været umuligt at skrive dem ned. Jeg har sovet 10 timer fra mandag til fredag, hvor Bruden endelig  fik sin Brudgom, fordi vi har lavet kage, ordnet blomster, foldet små papirsstole og hvad ved jeg.

– Var det det hele værd?

Om det var! Jeg ville gøre det hele igen ti gange for at kunne give Bruden så fantastisk en dag en gang til.

Men summa summarum er, at jeg meget gerne ville fortælle om det hele, men at det i sidste ende bare vil være en masse uforståeligt, som ingen mening giver for andre, end os der var der.

Nu vil jeg i stedet tage på Roskilde og nyde det sidste af min ferie, inden det på tirsdag igen er tid til at vende tilbage til hverdagens løbehjul.

Heldigvis er der længe til – en hel uge faktisk.

Så i mellemtiden, kan du jo her få et billede fra forrige års Roskilde. Så vil jeg i mellemtiden stramme mine Doc Martens og råbe SKÅL!

Solopgang over Roskilde. Får altid noget, der minder lidt om jetlag, når jeg sover i telt. I år går det nok den anden vej. Sov til 14.30 i går og har ikke tænkt mig at ændre synderligt meget på den sag

MR Bomberman himself

Deadmau5 Kan muligvis have spillet dagen før. Det er højst sandsynligt

Ingen kommentarer.