Lidt om hvor dårlig jeg er til at tage billeder.

Som alle dårlige og gode hiphoppere ville sige: ‘Jeg er tilbage’.

Ikke at jeg har været særligt meget væk. Jeg har jo fået en app til iPhonen, som gør, at jeg stadig kan være lidt til stede. Jeg har bare ikke kunnet skrive, fordi jeg har været en anelse fuld de sidste par dage. Det der Roskilde Festival. Du ved.

Jeg ved det i hvert fald så meget, at jeg kan berette at jeg havde et blackout fredag i 2 timer. og det er vel alt jeg kan berette om det, siden jeg ikke kan huske det.

Normalt når jeg er af sted, er kameraknappen på telefonen aldrig langt væk. Men i perioder, er det som om, jeg ganske simpelt er for meget til stede til at tage billeder. Jeg kan bare ikke både være fuldt til stede og tage billeder i de perioder – og så må min fotosamling lide.

Sådan en periode har det været siden jeg kom hjem fra USA. Måske har det noget med mængden af søvn, jeg har fået de sidste par uger. Derfor er det følgende også de eneste billeder, jeg fik taget under Roskilde.

Tror kun det er folk, som har været i army’en, der ikke behøver holde ved leif mens de tisser.

Dermed ikke sagt, at army-drenge aldrig holder ved den når de tisser. Manden i den orange dragt og jeg har en fællesven, som kan tisse og gå samtidigt uden at ramme bukserne. Han skal dog lige holde ved den. Meget nyttig ting, de der har lært ham inde i frøkorpset.

Mød min bedste ved Alex, der pludseligt i en lejr-brandert kom ud fra sit telt med meget flotte øjne og tænder. Hvad man ikke kan se, er den flaske vodka, han har i venstre hånd, der lige så stille blev fortyndet op med saftevand

“Man må jo drikke af den, før man kan blande ting i. Der kan jo kun være 0.7 liter i.”

Overvejer stadig om muligheden for at blande op i en kop strejfede ham.

Én af dem, der står dernede på Orange, er Bruce Springsteen. (Jeg gætter på, at det er ham i midten)

Forresten den fedeste koncert, jeg kan huske nogensinde at have været til. Med mindre min far læser med, så er det stadig Roger Waters koncerten i 06 (som han forresten ikke så øv bøv). Jeg skal jo helst ikke kunne lide det samme som forældrene – er ikke helt færdig med teenageoprøret endnu.

Så vidt jeg husker, er det der forresten et smil.