Farvel sidste feriedag

Da jeg stod op hen ad klokken 11.00 i morges og troede, at denne sidste feriedag skulle nydes, tog jeg fejl. Faktisk ventede en grim overraskelse. Det er mandag.

Og hvad betyder det så? Du har jo lige sagt, at du har ferie.

Jo nu skal du høre. Her i huset, betyder mandag vaskedag. Noget man normalt kan lade som om man har glemt, men ikke hvis man har holdt ferie fra tøjvasken i 4 uger og Rick n’ Roll oven i det har tænkt ‘Jeg skal da lige vaske min dyne, skal jeg.’ Og når han tænker sådan, tænker han i virkeligheden, ‘Ronja kan da lige vaske mine dyne, kan hun.’ For det er jo mig, der vasker tøj, mens han ordner så mange andre ting.

Så ja, Nu går denne her sidste feriedag så med at vaske tøj og faktisk også lædertaske, som Idiotos (red. læs Ronja) “kom til” at tage med på Roskilde, og vaske de lyserøde Doc Martens, så de ikke længere behøver stå i gangen fyldt med mudder, og så de kan blive pakket ned i deres kasse og komme frem igen næste år, når jeg igen indtager Roskilde Festival – for jeg kan jo lige så godt indrømme det.

Selv om jeg nu siger, at jeg aldrig vil på Roskilde igen, så ved jeg jo godt, hvor jeg kan findes næste år i uge 27.