Road Rage!!!

Jeg troede egentlig, jeg havde lagt det bag mig. Lagt det bag mig og besluttet at det lille blå monster aldrig ville kigge frem igen. Han hedder forresten Børge. Og hvad kan Børge? Han kan råbe og skrige med min mund af folk i trafikken. Han himler med mine øjne af folk og sukker så dybt, at jeg kan mærke det helt nede i maven.

Hvorfor han gør det, ved jeg ikke. Jeg tror måske, det har noget at gøre med, at både Børge og jeg gerne vil hurtigt frem i trafikken, og at vi begge bliver meget trætte af folk, der bare ikke kan få røven med sig ind til siden.

Men i dag kiggede Børge frem igen. Og han var kraft edeme vred.

Så til dig, der mente at det var helt ok at vade direkte ud på cykelstien, hvor folk jeg kører med 20-30 km/t, råbe efter mig, at jeg skal køre ordentligt, selvom du havde rødt og forresten var lige ved at vælte 7 cyklister, vil jeg bare sige

Undskyld

Eller NEJ

Jeg gider sgu ikke sige undskyld. Ligesom jeg ikke vil undskylde, at jeg råbte

“Hvad fanden laver du?”

Efter turistfar, der mente, at det der med at bruge cykelstien som ekstra vejbane, nede på Bredgade var en god ide – det var det ikke. For søde Turistfar, bare fordi der er en svingbane på cykelstien, betyder det ikke, at den er til biler. IDIOT!

Jeg gider dog godt sige undskyld til den stakkels chauffør hos ‘Copenhagen Rickshaw’, der tydeligvis ikke forstod dansk, men alligevel blev cuttet af mens jeg råbte,

‘MIN KÆDE ER HOPPET AF. PAS PÅ!!!’

Kære københavnske trafik, jeg elsker dig.