Altså Mulberry. tsk

Jeg har vist fået fortalt, at jeg er vild med Mulberry’s tasker. Og på billedet herover, kan du så se det nyeste bud på it-tasken fra firmaet med det lækre læder.

Problemet er, at jeg ikke er overbevist. Jeg gider faktisk ikke en gang at have en. Hmmm. Måske der alligevel er én eller anden form for stil inde bag de her 73 kilo tidligere modeslave, som nu kun tænker, bare der er rent (og tørt) tøj til i morgen. Tjaa, hvem ved.

Eller også er jeg bare sat på, at min taske skal være mere hippie end det der. Hvem ved.

Forresten. Der er én der har søgt på dette her

Det kan man sagtens… med en opvaskebørste. Se hvad der står her, helt fint og rent og næsten lyserøde

Og så var det, at jeg læste denne fantastiske overskrift i BT i går

OMG! Indkald specialstyrken. De dræber det!