Alene hjemme

Rick n’ Roll er taget til sommerhus et sted på Sydsjælland. Han skal skrive siger han. Jeg larmer sig han.

Jeg er 100 % sikker på, at han har ret.

Men så er det godt, at man kan gøre alle mulige ting, når man er alene hjemme, som man ikke kan, når man er to. Også selvom man er absolut på røven, og vi kun skriver den 13. juli.

Fx kan man onsdag starte med at få besøg af en gammel ven, bruge halvanden time på køre til ølstykke at se det skønne Nordsjælland – Det er sgu ret rart der oppe hvor de rige bor. Men jeg ville ikke bytte København for noget lige nu – heller ikke selvom detour de Nordsjælland var vildt hyggelig.

Hvad skulle vi i Ølstykke? Skifte lygter eller et eller andet i den stil på bil. I hvert fald noget, der gjorde, at bilen ikke kunne køre hjem og aftenen. Godt nok ærgerligt, når man nu har øl i køleskabet. Og godt nok ærgerligt, når man har tusind verdenssituationer at vende.

Når man så har vendt alle verdenssituationerne, kan man glemme, at man er helt på røven (muligvis på grund af alle de der øl) og gå i Fakta og hente gin og juice (og flere øl).

Så kan man sætte Matador på, spise hjemmelavede hotdogs, og til sidst være så fuld at man ikke kan huske de to sidste afsnit af Matador.

Kan godt være det ikke lige skete i den rækkefølge – jeg var fuld.

Så kan man bruge hele torsdag for – og eftermiddag på at have så mange tømmermænd, at det absolut eneste, man kan foretage sig, er at ligge i fosterstilling på sofaen og se Riget – Sig ikke, at vi ikke går op i den danske kulturarv. Matador og Riget inden for et døgn.

Så kan man besøge veninde og drikke te på altanen og lige vende verden et par gange igen. Ikke dårligt. Folk fra Farma er utroligt kloge – si’r det bare.

Så kan man bruge aftenen i selskab med Pretty little Liars (ja der røg den danske kulturarv så).

Fredag kan man bruge på arbejdet efterfulgt af hovedrengøring på matriklen – noget der ups tilfældigvis det var godt nok ærgerligt blev afbrudt af manglende støvsugerposer. Så jeg ser da bare lige lidt mere Pretty Little Liars.