Stakkels Rick n’ Roll

Et sted i Nordhavnen fandt jeg denne her blomst. Mere af fra den skuffe på vej til bloggen. Forklaring følger også.

Nogle gange synes jeg, det er forfærdeligt synd for Rick n’ Roll. Det er ikke fordi, jeg som sådan en et forfærdeligt menneske. Det er jeg faktisk slet ikke.

 – Det der med at elske et andet menneske mere end noget andet og alt det der.

Næhh problemet er, at nogle af mine færdigheder, er utroligt dårlige. Se nu bare mine liste-skills.

Jeg er simpelthen en idiot til at liste – også på strømpesokker.

Flere gange er det stakkels menneske blevet vækket af, at jeg kommer hjem i en brandert og kommer til at træde på ham, når jeg “lister” i seng. Andre gange vælter jeg opvask på gulvet og tænker, ‘Det var der nok ikke nogen, der hørte’, – det var der, eller ‘det er nok væk i morgen’, – det er det ikke.

Og det er skam ikke kun, når jeg er fuld.

Fx her til morgen. Jeg vågner næsten altid som den første. Det lykkes at forcere Rick n’ Roll på vej ud af sengen, uden hverken at træde på ham eller på andre måder vække ham ved høje brag, bål og ulykke. Dog når jeg ikke længere end til den anden side af døren, før jeg hører det første suk. Det der med at lukke døren stille – det er en brand god ide, når der er nogen, der sover. Men ikke i min verden. Næh jeg slipper den bare, og lader vinden snuppe den, så den med et rabalder af en anden verden vækker den sovende.

Nå ohh well. Forsøger så at være stille i køkkenet, hvor jeg lige skal have et glas vand, hvilket resulterer i vand ud over det hele og et næsten absolut råbende højtsnakkende og bandende mig, der får sagt ting og sager, mine mormor ikke har lyst til at vide, at jeg kender til.

Nå. For ikke at larme mere beslutter jeg mig for at læse på kontoret i stedet for i sengen og snupper da bare lige computer, briller, telefon og samtlige ledninger på én gang. Der er jo ingen grund til at gå flere gange.

Og lige der. Midt på mine listefødder taber jeg både briller og ledninger ned over Rick n’ Roll, der er så vant til mit larm, at han bare sukker og vender sig om på den anden side.

Stakkels Rick n’ Roll.