London eller Hamborg??

Rick n’ Roll tager til Berlin for at se en masse techno tosser trampe rundt. Jeg skal ikke med. I stedet skal jeg finde på noget at give mig i kast med. Østerbro er nemlig ret kedeligt uden Rick n’ Roll til at sætte lidt skub i tingene.

Nu er jeg nået frem til, at hvis han forlader landet, så gør jeg sgu også. Derfor skal jeg nu bare finde ud af om det hedder Hamborg og Ronja alene på forlænget weekend i storby, eller om det skal være på besøg hos Business-Paw. Det går nemlig ret godt ovre hos den succesfulde storebror. Han er blevet overflyttet til London, hvor han fra midt august bor i Pimlico – røvhul!! Vil jeg sgu også. Han skrev også i dag, at han har fået billetter til noget OL. Hmmm nå. Så ja, jeg kan tage til London og bo midt i det hele hos verdens bedste storebror, eller…

Eller jeg kan tage til Hamborg. Det nye Berlin siger folk. Det er fedt siger folk. Det ved jeg sgu da godt, siger jeg så, og drømmer om at gå på café i sankt Pauli… men er det så fedt, hvis man bare er helt sig selv.

Så what to do? London eller Hamborg?

Jeg kunne selvfølgelig også bare tage til Jydelandet, men ville det være lige så sjovt?

Kan du forresten gætte hvor dette her er?