Eller Budapest?

Har jo talt om Hamburg eller London, Men hvorfor var der ikke nogen, der har fortalt mig om Budapest? Og så var det jo, at man også kunne tage til Budapest. Altså når Rick n’ Roll alligevel skal ned og techno trampe i Berlin.

Ej men altså. Så kunne man leje sig ind på et billigt værelse her, og flyve fra Malmö, hvor det åbenbart kun koster halvdelen af at flyve fra DK. Hvorfor har jeg ikke set det før?

Man kunne også couchsurfe. Har endeligt tjekket konceptet ordentligt ud, og er helt vild med det. Kan godt lide, hvordan folk også mødes i de byer, hvor de bor, for at lære kinesisk eller at bukke på ægte japansk manér – Ja meget hippie, og måske lidt overdrevet (altså fra min side), men totalt meget mig.

Æhhjjjjj What to chose? Og har jeg overhovedet råd? Hmmmmm lad os kalde det en detalje, det med at have råd. Er slet ikke færdig med at rejse.