Rekrutter og butikker

Det var åbenbart sværere end jeg lige troede, at svare på, hvor dette her var henne. Nu behøver I heldigvis ikke vente længere.

Tadaaaaa. Det er Øster Fælled Torv, også kendt som Østre fælled Kaserne.

Her er et billede fra den anden side.

Funny story. Jeg er ret glad for historie. De to lamper, som hænger ved siden af den fine port, har ikke altid hængt der. De har tidligere været placeret ved Køge Kaserne. Men det er noget med, at da dén også stoppede med at fungere som kaserne… eller også er det noget med 100 år. Ok, jeg kan ikke huske det – men jeg er altså ret glad for historie. Og det var også derfor, at Rick n’ Roll og jeg i vores turist-iver, gik i Superbest, kun fordi at vi ville se de der lamper.

Og hvorfor pludseligt denne her gættekonkurrence forresten?

Det er skam fordi, at efter at jeg skrev denne her med ‘Fedo’ , har jeg tænkt, at det der med at smide kilo, det er sådan noget, man må ofre sig for. Derfor tåger jeg nu rundt og går tur, som en gammel dame, og det har bragt mig vidt omkring.

Så kigger jeg fx i butiksvinduer (dette her er jo noget der foregår langt efter lukketid, så der er færrest muligt, der ser mig rende rundt i de østerbroske gader) og finder verdens fineste bikini fra Chloé.

Ej men altså, tro på, jeg nogen sinde får råd til den

Så tosser jeg rundt nede på havnen og kigger på Grafitti Og finder sådan noget her

Så fint et hegn – jamen det synes jeg altså

Jeg går også bare rundt og kigger og finder ud af, at alle de der huse, som jeg tog billeder af i USA, der var smadrede, øde og tæt på ruiner, det er sådan set et spørgsmål om perspektiv. Jeg har jo aldrig lagt mærke til, at de her steder ligner ret godt

Så kan det være, at jeg en gang samler mod nok til at være lige så sej som CphCph drengene.