På forhånd undskyld

Ok. Var lige ved at skrive et indlæg om menstruationskoppen. Hvis du er nysgerrig, må du læse her, her og her. Skrev det færdigt, og endte med at slette hele lortet, da det efter gennemlæsning endte sådan her

 

SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR

SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR SELVCENSUR

Blev enig med mig selv om bare at konstatere, at det er agurketid, og at jeg godt kan se det smarte, men jeg virkeligt også godt kan se det klamme, og så lade DivaCup gå over i historien sammen med PeeBuddy som den der dims, jeg godt ved findes, men som jeg ikke har tænkt mig at teste.

JA, Lige der, er jeg nok lidt konservativ. Har til gengæld testet koncept tøse-pissoir på Roskilde Festivalen. Det var en succes. Mere af det.

Og på den måde fik jeg også lov til at ende et indlæg med at kræve flere tøse-pissoirer på Roskilde Festivalen.