Rod med rod på

Jeg vil virkeligt gerne være sådan en, der giver alle mine ting en plads, når de flytter ind her i Førerbunkeren. Det plejer også at begynde med, at alle tingene har pladser. Men så er det som om, at det er nemmere, hvis det bare ligger på bordet. Eller på gulvet. Eller ved spejlet.

Eller også er det bare sådan, at jeg ikke lige får lagt ting på plads – for det kan jeg jo altid gøre senere.

Derfor bliver mange af mine ellers så hårde oprydningsdage ofte gjort til skamme, når der efter et par dage timer igen ligner lort.

Ej men altså. Hvordan sker der?

Synes da ikke det er så længe siden, jeg købte de solsikker. Nu hænger de så kraftigt med hovedet, at det at jeg siger, at de hænger med hovedet, er at lyve dem mere i live. Det er faktisk bare tørret ind til klamt med klamt på. Gør jeg noget ved straks.

Havde da godt nok også lidt travlt i går, da jeg skulle ud af døren. Men prøvede jeg virkeligt så mange sko på, før jeg besluttede mig for dem, jeg alligevel var startet med? lige nu ligger der i hvert fald 8 par ud over gulvet. Alle sammen sorte med 9 cm hæl – hvor mange af den slags sko kan man have? Når andre har tøjkrise, har jeg åbenbart skokrise. Kan informere om, at det roder lige meget.

Synes da bestemt også, at jeg fik smidt pizzabakken ud, efter min morgenfråder på vej ud ad døren. Men lige nu ligger den stadig på bordet – så det kan godt være, at jeg heller ikke lige fik gjort det.

Og hvad fanden laver alle de bøger i min sofa? Sådan nogen bor sgu da i reolen. Det kan da ikke passe, at man i en alder af 23 stadig har brug for en værge, der fortæller en, at man bør rydde op.