Karma er en kælling

Kælling, siger jeg dig!

Måske skyldes det, at jeg fik skabt en del røre i forgårs. Måske er det fordi, jeg jager rundt med Rick n’ Roll for tiden. Måske er det fordi, jeg irriterer alt og alle med at snakke om “Fedo“. Måske er det fordi, jeg spiste tre stykker wienerbrød. Måske er det bare fordi det er sådan. Men i hvert fald, har Karma virkeligt været efter mig den sidste uge.

Inden for de sidste døgn, har jeg fx

– Skåret halvdelen af min fingernegl af – på langs. Det ser vældigt klamt ud, og det er virkeligt svært kun at skulle skrive med sin ring- eller langfinger.

– Igen måttet sende mit ur ind til rep (ca 5 sekunder efter jeg havde fået det tilbage) fordi de har glemt at sætte urskiven fast igen.

– Fundet alt mit bøjletøj på gulvet i vasketøjskælderen, fordi en eller anden dame, som bor i min blok, syntes at det var meget vigtigere, at hun fik vasket, end jeg, der rent faktisk havde bestilt en vasketid, fik vasket. Og ve oh skræk om hun skulle passe på det i det mindste. I stedet blev hun skide sur. Nå, men jeg havde da heller ikke brug for rent tøj. Så nu render jeg rundt i meget kreative outfits, bestående af tøj, jeg ellers ikke rigtigt bruger længere.

– Fået en dråbe varm olie i øjet.

– Brændt mig 3 gange.

– Opdaget hvor stor en omvæltning det bliver i vores liv, at jeg skal til Århus og studere.

– Haft knaldende hovedpine – en ulykke kommer jo sjældent alene.

ARGHSSSTHRHRHHRRR!!!!!