Hvornår blev min blog så pervers?

Min ven Ulrik har en blog. Og efter, at jeg var ude for en mindre heldig episode i vaskekælderen, lovede jeg, at skrive på hans blog. Det har jeg ikke fået gjort. Til gengæld, har han skrevet et gæsteindlæg til bloggen, så jeg kan få ro til at skrive lidt ovre hos ham. Meget indviklet, jeg ved det. Men jeg lover så at linke, lige så snart den er skrevet, og Ulle Bulle (ja hvis han vil irritere mig, må jeg også irritere ham) har lagt den op på sitet.

 

OKAY SÅ jeg fik lov til at besudle Ronjas scrapbog/dagbog/blog! Fantastisk! Det er som en 16-årig jomfru, hvis eneste seksuelle erfaring er lidt leg med sig selv, men pludselig tillader en 45-årig lastbilchauffør i, jeg-var-vist-nok-engang-hvid-undertrøje, at befamle hendes perky ungpigebryster, med lyserøde nipples, for derefter at tillade det hvidløgs-cerut åndende kødbjerg at bestige hende med fuld penetration, fra hans viagra-stive pik!

OKAY DET var måske ikke det smarteste at sammenligne mig selv med med ovennævnte trucker, men hvad pokker. Måske er det sådan jeg ser ud når jeg er 45, og hvis det er, så husk at I læste min forudsigelse her først! På Ronjas weblog!

OKAY JEG skal stoppe med at starte hvert afsnit med okay. Ronja skrev at en lille spoleret, måske modelagtig, intelligent, rødkindet – okay jeg digter måske lidt – møgkælling so, havde hevet Ronjas tøj ud af vaskemaskinen og smidt det på gulvet. Og det var i hendes vasketid. Så det skulle hun jo selvfølgelig skrive en blog om, og jeg tilbød hende MIN blog, der, som navnet antyder, handler om at brokke sig. Og hendes historie lægger virkelig op til en omgang solid brok. I tilgift får jeg så lov at bedække det stramme lille hul, som er Ronjas virtuelle ord-legeplads.

SÅ TAK til hende den søde kraftidiot som ødelagde Ronjas dag. Det reddede nemlig lige min, at få lov til at skrive her om absolut ingenting. Ååh jo jeg fik besked på ikke at skrive om politik. Så det vil jeg lige gøre lidt, bare for at irritere Ronnie Honey. Jeg savner Pia K i det danske politiske mediecirkus! Bum så er det sagt! Haha!

 

Ulrik out