Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning…

… Jamen det siger spejderne selv. Og når man nu, som mig, selv er spejder, ved man også, for det har man hørt i 1000 film, at der er noget, der hedder spejderære (er det ligesom når spejdere siger højst upassende ting, og at det så bare er fordi de er ærlige?).

Så det er altså sandt.

I så fald havde jeg VIRKELIGT fået forkert tøj på i morges.

Jeg tænkte nemlig. ‘Nå men jeg skal først møde klokken 10.00, så kører jeg da til Amager(?) og træner.’

og så tænkte jeg

‘ Det der er bare en byge, hvor meget kan 2.8 mm være?’

ret meget måtte jeg sande, da jeg en halv time senere stod på amager og vred min sorte hummeljakke, mens jeg frydede mig over at have glemt iPhone i tasken. Tror faktisk, jeg var blevet fysisk dårlig, hvis den også var blevet våd.

Over and out. Lover at genoplive bloggen. Skulle bare lige have lidt ro på efter en hård uge.