Kommer du ikke lige og er voksen for mig?

I morges klokken kvalme stod jeg op sammen med Rick n’ Roll for at sende ham godt af sted med bussen til Berlin. Han skal ned at lege technotramper sammen med sin veninde, Fru LSD, så jeg tager da til London i morgen.

Og når katten er ude, danser musene på bordet, bortset fra at katten i og for sig ville være ligeglad.

Kryptisk, Ohhh jo. Men hør nu.

Når Ricky ikke er hjemme, så gør jeg alt det, som jeg ikke må. Ikke forstået på den måde, at manden går rundt og fortæller mig, hvad jeg ikke må. Næh nærmere på den måde, at jeg går rundt og er på kur og fortæller mig selv, at jeg skal huske at træne, spise sundt og generelt holde en vis portion af orden i min tilværelse.

Men lad os se på hvordan sagerne ser ud, her 10 timer efter hans bus kørte fra Vesterbro.

Opvasken er godt nok taget en gang, men har til gengæld vokset sig meget stor og stærk siden. Nu står den bare og ser led og ond ud.

Jeg har da selvfølgelig ikke fået trænet. I stedet har jeg set film og kigget lidt på noget af alt det, jeg gerne vil købe, men ikke har råd til.

Jeg har så absolut brudt min kur med både cola og fiskefrikadeller og prøver nu desperat at forklare mig selv, at man altså falder i en gang i mellem, og at jeg alligevel ikke kan holde en kur, mens jeg er i London. (Fedo er lykkelig)

Her roder frygteligt, på trods af mine ord fra i går til Rick n’ Roll om at ‘Jeg roder altså ikke så meget skat, du ser det bare virkeligt hurtigt…blablabla… forsvar for mængde af rod…blablabla…osv’. Undskyld skat.

Jeg forsøger desperat at pakke, men finder hele tiden ting, jeg absolut ikke kan undvære, så som en grøn læbestift(?) og (og jeg tæller stadig) 8 par sko (til 4 dage). Hvad i alverden tænker jeg på? Synes bestemt, jeg havde en pakkeliste, som jeg brugte flere timer på at udføre. Hvor er den?

Er der nogen, der gider komme og være min værge, banke mig ud af døren, sørge for at jeg spiser mine grøntsager, lokaliserer mit pas (mindre detalje at det er væk), og får pakket min kuffert.