Sophies choice go home!

JA Jeg synes, det er værre end at skulle vælge mellem sine børn! Muligvis fordi jeg ikke har børn, men stadigvæk. Hvem vælger man at efterlade herhjemme, og hvem tager man med? Det er jo alle trofaste venner, som bærer en gennem livet.

Det er selvfølgelig mine elskede sko, jeg taler om.

Jeg er i forvejen ikke verdensmester til at få pakket, selvom jeg udførligt laver pakkelister, hvor alt er delt op i, hvorvidt de er accessories, sko, ekstra, tøj, litteratur og så fremdeles. Men når jeg endelig skal pakke glemmer jeg skider jeg på listerne, og finder alt frem, som kunne have mulig interesse.

Se nu fx her

Sådan her så tasken (som ja er kæmpe stor) ud, da jeg kom i tanker om, at jeg ikke havde pakket hverken toiletsager eller sko (og en hel masse andet for den sags skyld).

Ved siden af, stod en række mulige sko klar, som der skulle vælges i mellem. Max. et par pr. dag havde jeg lovet mig selv. Og højest 2 par høje hæle – du kan jo alligevel ikke finde ud af at gå i dem. Det vil altså sige 2 par høje hæle og tre par flade. Det er rigeligt, tænker du måske. Men jeg er sådan en, der når jeg ser et stykke tøj, også ser de sko, der passer til. Problemet er bare, at et sæt tøj, består af flere stykke, og man skal jo også have forskellige sko til forskellige lejligheder. Jaja, Luksusproblemer. Men når man har 40 par sko, og en sær fetich for at få flere, kan det være virkeligt svært at vælge.

For hvordan vælger man? Bally eller Donna Karan? Det kommer jo an på, hvilket tøj man har på og hvor man skal hen.

Endte med Donna Karan.

Og både JF Lita og L’autre Chose har jo kun været på en tur, og det var turen hjem fra USA. Fortjener de måske ikke også lidt ferie?

Valgte L’autre Chose.

Skulle man tage støvler med? Bevares, de skal lige vaskes først, men altså. Skulle man?

Endte med at lade være. Fortryder nu. Men på den anden side, kan jeg ikke rigtigt tage dem der med, hvis jeg ikke også tager min Doc Martens med. Og der er altså ikke mere plads i den kuffert.

Endte både med at pakke mine kortskaftede støvler og mine Jack Prussell Converse.

Tror måske vi er der, men lader være med at lukke kufferten før jeg faktisk skal af sted.