Farvel Fedo

Kan du huske fedo?

Ok, Nu er det nok.

Det hele startede med, at Ducky fyldte 40, og fortalte en masse med bedre selvtillid og ih og åhhh det er dejligt. Det er det garanteret – og ikke et ord om midtvejskrise, som man forresten altså ikke får af at høre P1, for så er jeg doomed allerede.

Så stod jeg så igen der i morges og tænkte, at nu måtte vi da have sagt bare lidt farvel til Fedo. Men ak. Måneders kamp, har sådan set bare resulteret i, at jeg nu vejer et kilo mere og har de samme mål rundt om kroppen. Så nu tager vi sgu de skarpe metoder i brug. Jeg har gjort det før, og jeg har tænkt mig at gøre det igen.

Fra på tirsdag, er det slut med alkohol i 3 måneder. (Hvorfor kan man ikke sætte ting til at blinke og lyse på denne her blog)

Og ja jeg ved godt, det er en drastisk beslutning, når man nu er dansker og alt det der. Men det er immervæk bedre end at gå og være ked af det over at have en fedtprocent langt over 30. Og jeg vil altså hellere gøre noget ved, frem for at vente på, at det bliver anderledes helt af sig selv. For det tror jeg altså ikke, at det gør.