Hjælp! Råbte han

Jeg fik en besked fra Rick n’ Roll i lørdags.

Selv rendte jeg rundt nede på Forlev og forsøgte at planlægge det, som bliver det fedeste efterårskursus i verden. Men en besked tikkede altså ind på telefonen med ordenen:

‘HJÆLP!!! Tv er gået i stykker! Hvis ikke j passer på, begynder j snart at tænke. Ftw.’

(ja vi er gode til tegnsætning, men ikke så meget til at anerkende, at sms-sprog er for 13-årige piger fra provinsen)

‘Nå.’ tænkte jeg så, og blev enig med mig selv om, at jeg alligevel ikke kunne gøre noget ved det før søndag, når jeg sad hos forældrene. Så jeg ringede i stedet til manden og fik ham til at fortælle hvad der var galt. Billedet var gået. Lyden virkede. Så det var nok billedrøret, der var gået. Ak ja. Det kan man jo ikke gøre så meget ved.

Og eftersom jeg har brugt det sidste halve år på at gale op om, hvor mange penge, vi kunne spare på strømregningen og hvor smart, det ville være med sådan et fladskærms-tv, brokkede jeg mig ikke.

I stedet har jeg nydt de sidste par dage, hvor fjernsynet ikke har kørt hele tiden. Godt lige at få vanerne vendt på hovedet en gang i mellem.

Stilheden varer dog ikke så længe endnu. Om ca 30 minutter går vi ned og hjørnet og ser, om det ikke kan lade sig gøre, at få et lille Samsung-tv med hjem.