Trappe ned og trappe op

Jeg har virkeligt længe villet lave dette her indlæg. Jeg har samlet billeder og tænkt, at det ville andre også synes var sjovt. Og så står jeg her ved computeren og tænker, ‘nej, det vil de nok egentlig ikke’.

For jeg er nemlig utroligt glad for detaljer (alt andet, end det jeg selv laver) og fandt derfor de sjoveste trapper.

‘Vil det sige, vi skal læse om trapper i dag?’ tænker i måske.

Det må I selv om I vil. Men blog, mine regler – men det er kun billeder. Bare rolig

Den er virkeligt fin, men tror virkeligt den er nederen at vade på, og det ligner mest af alt en klassisk turistfælde. Kan stave til sagsanlæg, hvis der er en amerikaner, der falder, når det regner.

Den her, er jo SÅ F***ING FIN! Har besluttet, uden om Rick n Roll, at hvis vi nogen sinde får noget som helst at bo i, der har to etager, så skal vi have sådan en her. Har ikke en gang luftet det for ham, for jeg ved da godt, at han synes, det er en dårlig ide.

Mareridsekspressen? Ved ikke helt hvorfor, men jeg tænker på stakkels Mickey i Troldmandens Lærling, når jeg ser denne her.

Tænk hvis der står en børnelokker oppe for enden af trappen?

Jeg har ikke taget et eneste af billederne. Dem har jeg fundet på det store internet. Men fine synes jeg, de er. Ved, at billede nummer to, er fra Opening Ceremony’s Flagshipstore i New York.

GOD SØNDAG