Bion fik sit navn

Og jeg foråd mig. Så kort kan dagen i går opsummeres, hvis man virkeligt gør sig ud i diciplinen resumé frem for referat.

Sagen er nemlig den, at dengang Rick n’ Roll og jeg ikke syntes ideen om at bo sammen var så tiltalende, at det var bydende nødvendigt, boede jeg sammen med Hr. og Fru Smilsen. Også i flere måneder efter, de var blevet gift.

I går var jeg så ude hos dem, sammen med deres familier og venner, for at fejre, at lille Bion fik sit navn. Lykkeligt var det. Barnet sov gennem hele dagen.

Moderen strålede med sit røde hår (som hun stadig ikke mener er rødt nok?), faderen var blevet plysset, og alle havde kage med i overflod, og frugt, og pølsehorn, og vafler, og cookies og som du nok kan tænke dig, endte alle med at sidde og holde sig på maven af ren forædelse. Jeg spiste ikke før i dag klokken 11.00.

Det var skønt. Og så fik jeg også årets sidste tur på motorcykel med Tomas.

Fik jeg sagt, vi også kiggede på gravhøje? Man kunne sgu endda komme ind i en af dem! (at mit køkken er så småt, at det ville kunne være der inde, nævner vi ikke for nogen)

Søndage i solskin kan nu en gang godt bruges. Ville i hvert fald ikke bytte min.