I denne søde tid…

…hvor eksamen kun hænger mig langt ud af halsen en måneds tid endnu, før jeg skal op, og en konstant dårlig samvittighed over ikke at være gået ordentligt i gang med min bachelor-opgave hele tiden minder mig om, at det er lige om lidt, jeg skal til Århus og leve det lede pendlerliv, hvor jeg skal mangle Rick n’ Roll 5 dage om ugen, er det godt med en lille overspringshandling.

Lige for tiden er jeg super glad for sjove apps.

Så inden for de sidste tre dage er iPhonen blevet belæsset med en enorm mængde ny underholdning.

Det er blandt andet

  • Træn med Forsvaret

Som du kan bande på, slet ikke er blevet åbnet (og nok heller ikke bliver det før om laaaaaang tid, hvorefter jeg nok sletter den igen.

  • Instagram

Prøv da lige at være en del af det såkaldte efterslæb, men altså, jeg har bare ikke helt fattet det fede ved at smide orange filtre og andet godt på billederne før nu.

  • IMDb’s Trivia Quiz

Som jeg i hvert fald ikke lige har spildt over en time af mit liv på I OMVENDTLANDT. For jeg har jo meget vigtigere og bedre ting at give mig til, så som at læse til eksamen LØGNER.

  • Heart Fitness

Den gav mig totalt god samvittighed, da den fortalte mig, at min hvilepuls var 53 slag/minuttet. Stoler dog ikke helt på den, så må hellere købe mig et pulsur en af dagene jeg er ikke afhængig af at bruge penge, og hvis jeg siger det nok gange, bliver det nok sandt.

  • Remote Mouse

Ej men det er da det smarteste i verden! Efter vi fik fladskærm, har jeg brugt meget at slutte fjernsynet sammen med computeren og bruge det som skærm. Med denne her app kan jeg nu sidde i sofaen, mens computeren står i den anden ende af stuen, og betjene computeren med telefonen. Der er både et lille tastatur og en mouse pad magen til den, der er på min Mac i forvejen. Jeg er en fan.

  • Running Girl

Som om jeg nogen sinde får brugt den. Jeg er ret sikker på at det var retardoen, der hentede den i et anfald af idioti.

  • TV2 Play

Fordi ét fjernsyn på 58 m2 bare slet ikke er nok. Bliver absolut nødt til  også at kunne se kriseramt kommerciel kanal på ALLE platforme.

Har du nogle gode apps? Jeg kunne helt sikkert godt bruge nogle flere.

Og hvad i alverden skete der med Angry Birds efter den nye opdatering? For jeg kan simpelthen ikke se forskel.