Brobygningshysteri

I bliver ved med at skrive om den skide bro! Eller. Det vil sige. Den er ikke spor skide-noget-som-helst, bare flot. Men hver dag har jeg mindst 5 søgninger på ’Hængebro Forlev Spejdercenter’ eller ’Bro Forlev’. Men bevares. Hvis I vil have bro, så får I bro.

Jeg kan ikke skrive så meget om den. Jeg synes den var fantastisk. Men jeg var der kun for at tage nogle billeder en dag eller to, så jeg har ikke andet forhold til den, end at jeg synes, alle de, der var med til at lave den, gjorde et fantastisk stykke arbejde.

Men I må gerne få nogle billeder.

 

Før den anden pylon kunne rejses

Koordineringen krævede lidt ventetid. Jeg er sikker på, det er derfor spejderne har hænderne i lommen.

“Så trækker vi”

Og op kom pylonen

Ved håndkraft naturligvis.

Et par dage efter blev de sidste plader lagt på broen

Og pludselig stod den der

Den virkede endda

Og man kunne danse til denne her

Eller hvis man lyster det, denne her om Brobygningshysteri