Ugen i billeder

 

For et par uger siden læste jeg denne her ovre hos Superheltemor, og kom til at fortælle om min første lejlighed. Det var nu et dejligt sted, men væggene burde nok være forblevet hvide. Nu har jeg brugt lidt tid på at lede, og dette her var altså det eneste billede, jeg kunne finde, hvor man nogenlunde kan se, hvor langt (eller kort om man vil) jeg var i min æstetiske udvikling.

Billedet er fra min 20 års fødselsdag, og kan derfor nok ikke sælges som ‘fra denne uge’, men jeg fandt det først for et par dage siden, så det tæller vel også. Undskyld til Stefan og Timo for at hænge deres fuldskab ud. Forresten.

Så snakkede vi en masse om asymmetriske tommelfingre herhjemme. Nu kan I jo selv vurdere.

Fredag var jeg på designmuseet og for at se på stole og andre fine sager, men det endte med, at vi primært så på vinyler. Jeg ved ikke, om jeg synes, det var en god særudstilling, men jeg har mange af pladerne selv, enten på LP eller CD, så det var en glædeligt gensyn med gode venner, der lige for tiden er lukket inde i skabet, da jeg har solgt min pladespiller og sparer sammen til en ny.

Men det er en hyggelig udstilling, og der er gratis adgang for studerende, så hvis man alligevel kommer forbi, synes jeg, man skal kigge ind forbi.

Sluttede fredag aften af sådan her. Det er længe siden, jeg har spist æbleskiver, men Ricky fik lyst til dem, og jeg havde meget svært ved at finde på et argument for, at vi ikke skulle.

Lørdag ryddede jeg op, og da vi har ret mange gammeldags ølkasser, fik vinduerne, der peger ud mod gården lige nye “hylder”. Sidenhen har Ricky stillet Jumbobøger ud i køkkenets kasser (hvad skal de der?) og jeg har fyldt alle andre kasser på med bøger.

Søndag var oprydningen allerede gået fløjten igen (oh well) og på grund af en hel masse ting, endte jeg med at sidde i køkkenet og arbejde. Men hvor der er en vilje, er der en vej, og jeg fik faktisk skrevet to sider på min BA.

I dag fandt jeg så dem her. Og jeg forstår det ikke helt. Hvorfor køber man så ikke jordbær?