Lort min kæreste siger

Her på det sidste, har dem ovre på Twitter kunnet læse, hvordan Rick n’ roll nogle gange kommer med udmeldinger, der falder helt ved siden af, hvad man normalt kan regne med, der kommer ud af munden på folk.

Jer der ikke er på Twitter skal selvfølge ikke snydes. Så jeg har samlet den sidst uges.

“Det ku’ være sejt med en barnevogn med larvefødder her til Østerbro, så man kan køre folks tæer over”

Det hjalp desværre ikke at forklare manden, at vi ikke har noget barn, så nu skal det hypotetiske barn, der ikke en gang er undfanget køres rundt i barnevogn på larvefødder. Mon ikke han bliver klogere. Vi håber.

“Julen er Ricky’s fest. Det har ikke en skid med børnene at gøre”

Siden da har jeg fået at vide, at jeg er enormt kynisk og journalistagtig, når jeg ikke synes Hallmark film om den søde juletid og kvalmende disneyfilm, der fortæller os alle sammen, at vi skal være søde ved hinanden, så skal Julemanden nok komme og redde dagen. Kan ikke helt lade være med at tænke, at det synes børnene i Israel og på Gazastriben sikkert også. I Omvendtland. Jeg kan godt lide jul, men ikke så meget, at jeg pine død er nødt til at se julefilm hver fredag, lørdag og søndag fra november til januar.

Ricky om Twilight: “Det er lidt som Beverly Hills med et twist. Den er ret god.”

Det der er jo bare blasfemi. Dette her, er forresten sagt lige inden han sammenlignede lækre og dejlige Dylan McKay med kedelige Robert Pattinson.

“Du giver mig alt for får bifald Ronja. Du bør klappe noget mere af mig”

Du har ret Ricky. Jeg bør klappe noget mere af dig.

Spørger Ricky hvorfor han sukker så dybt. “Det var fordi, jeg skulle vende en side i bogen, og den var så tung”

Dovne røv. Har jeg fortalt, at han ønsker sig napalm i julegave?

Heldigvis siger han søde ting, som at man er pæn i sin nye frakke, når man kysser ham på kinden.

Hvis du ikke følger med ovre på Twitter allerede, kan du finde mig her.