Tychobrahes-dag min bare

“Bliv hjemme under dynen søndag. Det er en dybt uheldig dag.”

Sådan skrev Politiken i forgårs, og fuuuuuuuuck hvor de lyver. Det er nemlig i dag, der er lortedagen.
Og hvorfor i alverden er det også lige, at vi fortsætter med at snakke om noget, en gammel astronom, der ikke en gang kunne finde ud af at have en rigtig sølvnæse eller blive ordentligt forgiftet, så myterne kunne leve videre, har fundet på?

Nåh ja, det gør vi vel med diverse former for religion, men overtro af denne her slags, har altid undret mig mest.

For det er nemlig i dag, der er skabt af helvede.

Hvorfor? hmm let’s see.

Gik i seng i går aftes klokken 22.40. Sov måske på et tidspunkt mellem da og klokken 3.00 næste morgen. Måske. Hvis jeg gjorde, opdagede jeg det ikke. Opdagede til gengæld, at det var umuligt for mig, at falde i søvn (igen(?)). Og så sad jeg der, med en snigende ondt i hovedet, der udviklede sig til kvalme, og til sidst gav jeg op, efter at have siddet og kigget ud i luften (læs. Facebook) i fire timer  og forsøgt mig med både panodil og ipren, måtte jeg ringe til arbejdet og fortælle at jeg gav op og blev hjemme under dynen.

Sort samvittighed? Ohhh yes.

HADER at melde mig syg. Giver mig dårlig samvittighed i flere dage, at andre skal løbe hurtigere, fordi jeg ikke kan gå på arbejde. HADER at vide, at sygdom betyder, at der mangler nogen.

Gik ind for at forsøge at sove ved 10-tiden. Lykkedes delvist. vågnede kun 3 gange før klokken 11.00, hvor Hvidovre hospital og spurgte om det var Inger. så kære Inger, tak fordi du ikke kan huske dit telefonnummer, men gider du ikke lade være med at give dem mit?

Har rendt rundt som zombie i migræneland, siden jeg vågnede. Giver op. Går ikke i seng, for der kan jeg ikke sove, og Ricky snorker, så jeg kan ikke en gang brokke mig til ham.

ARRRGGGGHHHH!!!!!

(Og ja, man må gerne brokke sig, når livet er træls. Hvis bare man er ordentligt på toppen, når man er på toppen igen.)

(red. kl 1900) Fik jeg sagt, at jeg har en chokoladetrang, der nægter at lukke røven, og at jeg har spist blomkål (og intet andet) til aftensmad.

(red. kl. 19.13) Og fik jeg sagt, at jeg lige har opdaget et hul i mine strømpebukser og forresten har haft håndværkere – både i gården og på gaden?

(red. kl. 19.26) Fik jeg nævnt, at jeg lige har fundet ud af, at jeg render rundt med et sår i læben, fordi jeg kom til at bide mig?