Som en urørt kvinde

Kære blog.

Jeg beklager meget. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide dig, at jeg har opført mig som en impotent mand, der nægter at røre sin kvinde. Jeg har bare været presset. Men jeg er lidt tilbage nu. Ikke helt. Men næsten.

Jeg har tre indlæg klar inden i hjernen, som bare lige skal skrives ned.

Men jeg har haft det dejligt. Jeg er bestået min eksamen. Så nu er der kun to tilbage. Jeg har næsten skrevet min BA-færdig, og min vejleder, Palle med de flotte bukser, virker positiv. Jeg tror, det bliver en god opgave.

Jeg har også kysset unormalt meget på min dejlige Rick n’ Roll og haft en underskøn fødselsdag – selvom jeg endnu ikke helt har forstået det der med at blive et år ældre.

Så jeg lover, jeg har det godt og er tilbage igen i morgen.

Kys og Kram  (bliver ret meget teenager, når jeg ikke ser så mange mennesker)

Ronja