Til Diana

Kære Diana

Jeg kender dig ikke. Du kender forhåbentlig heller ikke mig. Men vil du ikke være sød, at stoppe med at dele mit nummer ud til folk, bare fordi det en gang har været dit?

Sagen er den, at jeg i snart 4 år har haft et dejligt telefonnummer, som jeg er utroligt glad for. Det er nemlig nemt nok til, at jeg kan huske det, ligegyldigt hvor fuld jeg bliver, hvilket jo er succeskriteriet for et godt telefonnummer. Problemet er, at Diana, hvem end hun er, også kan huske sit gamle telefonnummer. Ligegyldigt hvor fucked up på stoffer hun er.

Ok. Det sidste er en fordom. Men den ville du også have, hvis du modtog opkald fra folk, Diana synes, skal ringe til mig.

Eksempel:

“Det’ Ronja.”

“Goddag Diana, du taler med Michael fra Civilpolitiet i Nyborg”

“Øhhhmmmm ok?

“Ved du, hvad det drejer sig om Diana?”

“Øhhmmmm ikke lige. Er du sikker på, at du har fået fat i den rigtige?”

“Altså det er da Diana, er det ikke?”

Nej søde Michael fra civilpolitiet i Nyborg. Det er det ikke. Det bliver først rigtigt sjovt, når Michael ikke lige har fået fortalt Kim fra civilpolitiet i Nyborg, at det ikke er Dianas nummer, og Kim så ringer. For Kim tager sig skam ikke til takke med at få at vide, det er forkert nummer.

“Men hallo. Du ved måske hvordan jeg kan få fat i Diana?”

NEJ søde Kim fra civilpolitiet i Nyborg. Det gør jeg sjovt nok ikke. Telefonnumre er sådan nogle man får fra Telia. Ikke fra småfede provinstrunter, der åbenbart har brug for at give dig et forkert nummer. Beklager.

“Ej men du har jo fået det her nummer et sted fra Ronja. Du ved godt det er ulovligt at holde oplysninger fra politiet.”

Stakkels Kim fra Nyborg ramte mig med tømmermænd, så jeg skældte vist en lille smule ud.

Fik jeg sagt, at det sker ca. en gang om året?

Der udover har Diana også lidt svært ved at betale for sin Fagforening. Men i det mindste er hun da i Fagforening, så helt gal kan hun jo ikke være. Derfor blev jeg ringet op af meget glad kvinde fra FOA Odense, der desværre også ramte mig en dag med tømmermænd

“Hej Det er (har glemt damens navn) Fra FOA i Odense. Træffer jeg Diana.”

“Giver hun stadig dette her nummer til folk? Hun har ikke haft det i over 4 år.”

“Nå for søren. Det var underligt. Men det er nok bare en fejl. Hav en dejlig dag.”

“Ikke så meget i lige måde.”

Undskyld

Sjovest er det dog, når Dianas små bøi-tøis skriver.

“Hej lækre. Tak for zidzt (jeg sværger. Det var med z). Lækker og se dig igen (typerne kan slet ikke stave, og dansk grammatik er en f***ick by i Novosibirsk). Kommer d ikke znar forbi og ser film ;-P QnuZ (ohhh det var min yndling”

Var så faktisk selv idiot nok til at skrive tilbage til stodderen, at der altså ikke er nogen, der hedder Diana i denne her ende, og om han ikke ville bede hende få sine sager i orden.

Derefter begyndte spaden naturligvis at lægge an på mig og blev frygteligt fornærmet da jeg bad ham stoppe.

FML – FFS (jeg kan også sms-sprog.)

IMG_1562

Edit: Novosibirsk er ikke en landsdel i Rusland. Skal åbenbart lige lære at researche (ligesom civilpolitiet i Nyborg). Det er Ruslands tredjestørste by. Tak til Merete 😀