Hvad ønsker du dig?

“Hvad ønsker du dig Ronja?” Spurgte min bror, da vi snakkede sammen i morges. Igennem mine tømmermænd fik jeg vist mumlet noget med mascara og skiundertøj. Ikke ligefrem inspirerende. Men, for at citere Magrethe Vestager, sådan er det. Det er ikke de store inspirerede ideer, der flyder fra en, som har været i eksil i flere måneder. Lorte eksamen. Godt man nu er lidt mere fri.

Men han fortjente jo et ordentligt svar. Så han fik en sms senere fyldt med alt det, jeg simpelthen ikke kan leve uden. Og alle dem fra Etiopien, der ønsker sig majsmel, lukker lige røven.

Hvad jeg ønsker mig, spørger du så? Nu skal du se:

6a00d8341c630a53ef014e886b0648970d-800wi

Jeg er totalt på halen over den anmeldelse, jeg læste i Politiken af Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn. Jeg elsker alt der rimer på freaks. Hvis det så oveni har et sort/hvidt islæt er jeg jo nærmest ved at skrige af fryd. Og bliver det ovenikøbet mærkeligt og minder en lille smule om sorte karnevaler, der giver gåsehud nok til en andefarm, er jeg helt solgt. Må eje den. Skal ha’ den.

poul_pava_lakrids_chokolade_betrukket

Jeg elsker Poul Pava. Et eller andet sted er det et lidt tosset udtryk, der opstår, når en voksen mand laver børnetegninger. Men altså. Jeg er jo heller ikke klogere, end at jeg også er vild med Pamela Anderson og ville højt ønske, at jeg havde været der, da de to lavede reklamefremstød sammen. Det maleri, hun i sin tid signerede, er forresten til salg for 30.000 ovre på Lauritz. Lakridsen her kan erhverves for en promille af den pris. Jeg har fundet dem ovre på Kamilleshop for 25,-. Lige til at overskue. Og jeg eeeeeeeeelsker(!!!!) lakrids.

converse_all_star___sketch_by_affanmx

Jeg mangler altid nye Converse. Hvem mangler ikke nye Converse? Om ikke andet, så i en version, man ikke har i forvejen. Min familie er faktisk måske de eneste i denne her verden, der ikke ønsker sig nye Converse (first world problems! All the way). Jeg er faktisk ikke en gang sikker på, at de ved, hvad det er, så jeg følte lidt, at jeg, ud fra de punkter på ønskelisten, hvor der stod “Hummel sneakers, modellen Stadil” og “Nye Converse All Stars” måttet tilføje et lille punkt, hvor der stod “Der er forresten tale om sko her. Hvis I var i tvivl.”

2012754583569303

Jeg har i ret mange år ønsket mig en helt klassisk YSL T-shirt. Det har aldrig rigtigt stået på ønskelisten, fordi jeg ikke er helt sikker på, hvad det skal være for en, og jeg kan jo sagtens bare købe den selv. Men nøj hvor gad jeg godt tage mig sammen og få fat i en. Måske næste gang jeg rammer USA. Eller hvis nogen fra min familie pludseligt kommer forbi bloggen her, og beslutter sig for at forkæle mig ekstra. Tror det næppe. Har allerede fået en banecykel.

Jeg ønsker mig selvfølgelig også stadig den smukke lampe fra Jutlaend.

Ja. Jeg er forkælet. So kill me.

Hvis du vil have mere inspiration, så kan du jo kigge videre her