Snekaos i Udkant

“Ronja skal du ikke ud og køre?”

“Jette, Jeg har ikke kørt bil i over et år, og før det, var det halvandet år siden, jeg havde kørt bil. Så nu vil du jage mig ud i snestorm?”

“Jamen jeg mangler risengryn.”

Ak ja. Det sner. Jeg ramte Udkant i går eftermiddag, og vadede gennem Hammel ved 16-tiden. Her er tomt og koldt. Til gengæld er her også så stille og kedeligt, at man har lyst til at flygte direkte den anden vej igen. Der var en grund til, at vi fra Jylland, der bor i KBH, kom ind med 4-toget, men aldrig tog det tilbage igen. Men nu er jeg her. Og efter som det sner så meget, at alt, der overhovedet rimer på at gå udenfor, også rimer på umulighed, tog jeg mine Converse på, og gik ud for at besøge en veninde, der bor nede ad vejen fra mine forældre. Flot Ronja. De står nu og drypper af. Kan altså erfare, at Converse er noget nær den dårligste vinterstøvle, der findes – bortset fra måske sandaler.

Det så forresten sådan her ud, da jeg gik hjemmefra

IMG_1725

Bevares. Der hænger fygning i luften. Men ikke noget, der ikke kunne klares uden støvler.

For en halv time siden, så der sådan her ud:

IMG_1727

Et styks udkantsidyl tilsat snestorm.