Et surt og en anelse blondt barn del 1

Mine forældre havde to drenge. En, som egentlig bare var min mors, og en, der var deres begge tos. Det var vist slet ikke meningen, at der skulle have været flere. Men det kom der.

Efter den årlige familiejulefrokost blev min ene storebror hængende og vi endte med at se billeder. Og det var sindssygt hyggeligt. Og jeg nedfotograferede flere af dem. Jeg har nemlig ikke nogen børnefotos, som ikke er taget med mit eget kamera. Så jeg har ingen billeder af mig selv. Det har jeg nu.

IMG_1774

Der er overraskende meget lidt savl på dette her billede. Til gengæld har jeg høje tindinger og har ikke helt fattet konceptet, at smile.

IMG_1738

Nuttethedsoverload. Gik heldigvis over.

IMG_1746

Se hvor sød. I virkeligheden nægtede jeg at stoppe med at tude, før jeg fik noget at lege med. Men det viser billedet jo næsten ikke. Eneste bevis for at jeg var en lorteunge er den bold, jeg holder mellem mine hænder.

IMG_1742

Og så var det slut med kjoler. For jeg ville være en dreng og hedder Hårk. Aner ikke, hvor jeg havde det navn fra. Til gengæld var jeg ikke særligt sød over for mine medbørnehavebørn, og holdt hof – kun for dem, der var seje nok til at være med.

IMG_1778

Er ufatteligt, hvad fotografer kan få børn til.

IMG_1734

Som sagt er det utroligt, hvad fotografer kan få børn til. Jeg var et surt barn. en hel del af tiden.