Et surt og en anelse blondt barn del 2

Ovre på Facebook har jeg lige skrevet, at jeg har tabt 10 kilo. Det er jo ganske fantastisk. Det ville være meget federe, hvis ikke det var fordi, at jeg på forhånd havde taget 14 kilo på. Men det kan vi jo tale om, en anden gang. Nu skal vi tilbage til billeder af børne-Ronja.

I spørger måske, hvorfor fanden I skal se på de her for jer ret ligegyldige billeder. Det skal I, fordi jeg stadig er ved at komme mig over en ret lang jul, der sluttede med noget, der minder om influenza. Nåh ja. Og så har jeg lige en mængde korrektur, der skal læses på min absolut uelskede bacheloropgave.

IMG_1737

Og så fik den huller i ørerne. Stakkels Paw havde plaget (ja det var jo 90’erne), men vores mor havde strengt inprentet os, at man altså skulle være 9 år for at få huller i ørerne. Desværre er jeg virkeligt god til at plage, så Paw kom hjem fra spejderlejr til en lillesøster på 5 år med huller i ørerne. Nå ja så fik Paw også hul i ørerne.

IMG_1743

Fra den gang man gik i matchende bluse/buksersæt. Favoritten på dette her tidspunkt var et joggingsæt (du læste rigtigt) i lyserød (du læste rigtigt) fra Gran Canaria, som bedsteforældrene havde slæbt med hjem.

Herefter følger en lang række billeder, som jeg af uransagelige årsager ikke lige kan finde. Det er måske meget godt. Kan sige så meget, at jeg havde lyst kort hår og gerne ville være en dreng. Mon ikke de dukker op en gang, hor jeg har behov for at udstille mig selv.

IMG_1780

Tro det eller ej, men da jeg var 11 år gammel og gik i 5. klasse, var det sådan her jeg smilede. Jeg troede selv, at jeg så frygteligt sød ud. I virkeligheden lignede jeg bare en, der ventede tortur.  Synes forresten, det der hår ligner umiskendeligt meget det pjat, jeg render rundt med på hovedet lige for tiden.