Kalder du dét en ferie?

Jeg indrømmer, at jeg gladeligt ligger og feder den i sengen til omkring klokken 12 hver dag. Det ville du også gøre, hvis du ikke kunne sove. Men egentlig er jeg ikke særligt glad for at have ferie. Jeg kan virkeligt godt lide at have mine faste morgenrutiner, min hverdag og noget at stå op til om morgenen. Jeg bliver fuldstændigt zombie-agtig efter et par dage, hvor jeg bare tuller rundt på må og få.

For selvom man inden ferien skræpper op om alt det, man skal nå, så er det jo løgn og latin. Jo det er. Du ved det godt. I virkeligheden får du ikke ordnet haven. Nej du gør ej. Du får heller ikke rengjort ovnen, selvom den har skreget på det i flere uger. Nej du gør ej. Og nej. Du får heller ikke trænet ordentligt igennem, for nu har du jo tid.

Men mine vågne timer bliver faktisk brugt aktivt. De bliver brugt på én måde. Foran computeren, i gang med at ondulere næste semesters pensum.

Jeg har haft så travlt med min BA, at da jeg var færdig, føltes det helt tomt. Så jeg skyndte mig at låne næste semesters pensum på biblioteket og køre igennem, så jeg om ikke andet havde fået læst det hele én gang, når jeg midt på semestret begynder at overveje, om ikke det var sjovere at drikke en øl end at lave sine lektier.

Skal nok passe, at jeg kun skal bruge halvdelen, når jeg først kommer ud på skolen. Og den første, der siger, at så har jeg bare lært mere, får en på hovedet.