2013 bliver året hvor…

Det er djævelsk moderne at overveje, hvad man gerne vil nå i løbet af året. Og når der er noget, der er mainstream, kan man være sikker på, at jeg hopper med. Bare lige et år eller to senere. Man er vel inkarneret efterslæb. Har fx lige fået det der Instagram. Hvis du skal følge med i, hvad jeg går og laver, hedder jeg @ronjapi

Men jeg har besluttet mig for, at 2013 bliver et godt år. Det kan godt være, at det er startet med søvnløshed, lange dage og nætter med skrivning, frustrationer og frygt for fremtiden. Men vælger at se det ud fra det perspektiv, at det herfra kun kan gå frem ad.

Så derfor bliver 2013 året hvor…

  • Jeg går i fitnesscenter mindst en gang om ugen (ferier gælder ikke)
  • Jeg kommer til frisør mere end én gang. Det må sgu da kunne lade sig gøre.
  • Jeg lærer at køre bil uden at være bange for at drøne ind i nogen. Fik sgu da det der kørekort af en grund. Det er spild af 12.000, hvis jeg ikke gider bruge det til noget. Bangebuks
  • Jeg ser en edderkop, lader være med at skrige, men bare slår den ihjel. Man behøver jo ikke være mere buddhist end højest nødvendigt.