Gamle røv

Jeg er sådan en, der stalker folk på facebook. Ja jeg ved godt, at det er tarveligt, vindueskiggeragtigt og virkeligt dårlig stil. Men jeg ville bare så gerne vide, hvem det er, jeg skal gå på hold med på Journalisthøjskolen. Det hele er lige op over, og jeg glæder mig helt vildt, samtidigt med, at jeg konstant banker mig selv i hovedet for ikke at have noget studierelevant job – eller noget job i det hele taget.

Men altså. Jeg er sådan en, der facebook-stalker. Og ja. Jeg har kigget på profiler for samtlige mennesker, jeg skal dele grundhold med. Og ud fra det, kan jeg kun konkludere, at jeg er en gammel røv.

Det er mig. Jeg har selvfølgelig godt tænkt på, at jeg ville blive blandt de “lidt ældre” på mit hold på Journalisthøjskolen. Jeg havde bare glemt virkeligt at tænke det igennem.

Fordelingen er således, at der en en enkelt pige, som er ældre end mig. Resten er mindst et år yngre, og enkelte er væsentligt yngre. Der er faktisk sågar ret mange, der er født efter Kurt Cobain og klubben spillede på Roskilde. Og hvis man som mig så Kenan Seeberg brilliere på TV den gang, vil man altså ikke mene, at 1992 er SÅ længe siden.

Jeg fandt en enkelt, der var stoppet på efterskole to år efter jeg dimitterede fra gymnasiet. OG jeg ved godt, hvad det betyder. Det betyder, at hvis jeg finder mit gymnasiebillede frem, vil jeg synes, at alt tøjet fra den gang er VIRKELIGT datet.

ÅHHH gud.

Og samtidigt er de alle sammen meget sejere end mig, på den der hipster ligeglade måde, hvor man bare er god til alting, uden overhovedet at skulle bruge tid på at blive sej. Ja ja. Jeg prøver at oppe mig nu. Men kan altså godt mærke, at det er lige om lidt, og at alle mine komplekser har skudt ind. Fx har jeg en teori om at mine overarme pludseligt er blevet halvanden meter brede, mine lår lever et liv for sig, hvor de er bredere end min mave og mine fødder er så diminutive, at Ripley’s ville udstille dem.

Eller noget.

DSC_0064

Fotograf (c) Tomas Oszlar