Ronja indta’r Rom

Eller. Det gør jeg ikke. Der har jeg været, men det er vist en anden historie. Men ikke desto mindre har min dag mindet overraskende meget om Asterix’ tur i “Det skøre Hus” hvor han mangler attest 117. Hvis du overhovedet ikke fatter, hvad det er, jeg taler om, så se her:

Jeg har nemlig haft, hvad jeg håber bliver min sidste kontakt med KUA. Jeg havde hørt, at efter 4 uger kunne man få sin karakter for bacheloropgaven. Det var i hvert fald, hvad der var meldt ud det ene sted, hvor jeg havde kigget. Så jeg vågnede glad og kiggede det elektroniske karakterark igennem. Der var ikke de store ændringer, andet end at min efter hånden 2 måneder gamle karakter for videnskabsteori endelig var dukket op.

Så brokkede jeg mig lidt på Facebook, hvor søde Line kunne fortælle mig, at hun havde ventet op til 8 uger.

Hmm.

Det skulle ikke slå mig ud. Så da klokken blev 10 ringede jeg til studievejledningen på instituttet. Efter at have hængt i røret i et par minutter nåede jeg lige at sige “haha-ha-hallo?”. Så hørte jeg en studievejleder sukke dybt efterfulgt af den karakteristiske der-er-blevet-lagt-på-kælling – lyd. Nå, men jeg prøvede da bare igen. Det gik cirka sådan her:

Telefon: “duuuuuuh” “Duuuuuh”

Ronja: “Fedt den ringer”

Telefon: “duuuuuuh” “Duuuuuh”

Omstillingsdame: “Der er optaget, vil du vente?” (Det siger hun altid, så jeg svarede som altid:)

Ronja: “Ja tak”

Telefon: “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” (Indsæt selv duuuh duuuh lyde for 7 minutter)

Omstillingsdame: “Altså nu lader de bare være med at tage den. Der er en fri linje, men der svares ikke. Vil du stilles der om? Det kan være, de er tilbage om lidt.”

Ronja: (lettere desperat) “Øhm ok”

Telefon: “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” “duuuuuuh” “Duuuuuh” (Indsæt selv duuuh duuuh lyde for 9 minutter)

Og så gav jeg op. Studievejledningen har altid været lidt besværlig. Men da det ikke kan betale sig at sende dem en mail (de har gerne op til en uges svartid på skriftlige henvendelser), ringede jeg op på institutgangen, forberedt på at blive skældt ud af den fantastiske Lis Lactane. Hun kunne til gengæld fortælle mig, at underviserne skulle indberette i løbet af januar.

Det gjorde mig jo ikke meget klogere. Så jeg brokkede mig lidt mere på Facebook. Her foreslog Lars mig at ringe til kommunen. Stadig ikke helt sikker på, hvad det skulle gøre for mig, besluttede jeg mig for at være lidt mere irriterende og kontakte min vejleder, der kunne oplyse mig om, at de først censurerer i morgen, så skulle de udfylde blanketter og så skulle karakteren tastes af eksamensadministrationen.

Da sådan noget med at taste kan tage dagevis, satser jeg på at have min karakter en gang i maj. Åh ha. Ak ja. Endnu en dag på KUA.

Heldigvis er min vejleder et fantastisk menneske (der forresten ligner Dr. Emmett Brown overraskende meget), så han lovede at sende en mail.

Jeg vælger dog ikke at holde vejret.

486219_442942835769791_1180326365_nLytter bare lidt til Koben og venner i mellemtiden og lader som om, det ikke er teenage-agtigt.