Henne i virkeligheden

Inden i Ronjas hoved ligner der lidt Sarajevos ødelæggelse. Nogen har sprunget, hvad der minder om Tjernobyl i stykker derinde og Berlins kapitulation har intet på min total-forvirring.

Henne i virkeligheden er jeg lige startet på Journalisthøjskolen. Med det følger der en masse tanker om alle de mennesker, jeg skal gå med, om mine lektier, mine undervisere, at jeg er ældre end størstedelen, og at jeg har utroligt meget erfaring, men slet ikke deres gå-på-mod, og at de lige straks overhaler mig. Alle sammen.

Henne i virkeligheden har jeg sovet alle de gange, jeg har haft mulighed for det den sidste uge, fordi det bare er brand hårdt at starte i skole igen efter at have stået delvist stille i sin egen lille læseboble siden en gang i april.

Henne i virkeligheden kom jeg her den anden dag til at impulsshoppe en flybillet til Boston, der gør, at jeg kommer hjem fra ferie dagen før mine forældres sølvbryllup. Det skal nok blive spændende.

Henne i virkeligheden har jeg i dag spist varm mad for første gang i en uge, fordi man skal alt muligt socialt de første dage af et nyt studie.

Henne i virkeligheden har nogen besluttet, at min storebror har en lejlighed på fjerde sal, som jeg bor i. Hvad var der nu galt med stuen? Men bevares. Har baller af stål, når jeg forlader skolen.

Inden i Ronjas hoved ligner der lidt Sarajevos ødelæggelse. Nogen har sprunget, hvad der minder om Tjernobyl i stykker derinde og Berlins kapitulation har intet på min total-forvirring. Jeg lover jer, at 3. verdenskrig er brudt ud derinde og at den står mellem fornuft og vanvid. Det er godt, det snart er weekend, så jeg kan bearbejde nogle af alle de her udtryk. For hold da helt kæft mand.