Så få dem dog væk

Altså. Jeg vil godt lige slå fast, at det altså ikke er fordi, at jeg ikke synes jeres små pussede nuttede tøsepigebørn i lyserødt tyl og store stærke drenge i spiderman-kostumer er noget så fantastisk. Men ud over, at jeg synes, I bør skrue ned for mængden af kønsstereotyper, så kunne det bare være brand fedt, at jeg ikke fik alle de der billeder skubbet op i hovedet, hver gang, jeg entreer et socialt medie.

Det er heller ikke fordi, at jeg ikke godt kan forstå, at I synes, de små curlingsten er så freaking fantastiske, at resten af verden død og pine også skal synes det. Det er ok. Jeg gider bare ikke altid.

At jeg oven i det har en hel masse andre holdninger til det, kommer ikke sagen ved, for nu har jeg fundet en FANTASTISK app, der redder både alle I meget søde forældre i min omgangskreds fra sure kommentarer fra ikke-forældre, der måske finder det lidt kvalmt, og alle os ikke-forældre, der måske synes, det er ved at tage overhånd.

Så se nu her:

http://www.unbaby.me/

Egentlig kan den ikke særligt meget. Men hvis den opdager et billede af en baby, så skynder den sig at ændre det til et billede af noget, vi andre også synes er fedt. Bacon for eksempel. Alt er bedre med bacon.